Courgette lasagne...maar dan anders...

Gepubliceerd op 18 september 2020 om 19:00

Een courgette lasagne, met een heerlijke 'bite' door de dikke plakken courgette....

 

Ingrediënten (voor 1 persoon):

- 1 kleine courgette

-  +/- 100 gram rundergehakt

- 4 eetlepels kant en klare pasta saus (uiteraard kun je ook de pastasaus zelf maken, maarja ook ik red dat niet altijd)

- handje (geraspte) kaas

 

Bereiding:

1. Snijd de courgette in redelijk dikke plakken.

2. Bak het rundergehakt even rul in een pan zonder olie en voeg de pastasaus toe.

3. Begin met een klein laagje gehaktmengsel, dan een paar plakken courgette, en bouw zo de lasagne op. Eindig met een laagje saus met daarbovenop de kaas.

4. Bak deze lasagne in de oven of airfryer op 180/200 graden, tot de kaas gesmolten is, hierdoor blijft de courgette stevig.

 

Eet smakelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.