Wokschotel met kipgehakt

Gepubliceerd op 25 juli 2020 om 16:30

Deze wokschotel vind ik ideaal als ik een dag weinig tijd heb en vooral als ik geen tijd heb (gehad) om boodschappen te doen.

De ingrediënten (of iets wat daarop lijkt), heb ik altijd wel in huis, het is met een kwartiertje klaar en ook nog eens vol met groenten, wat wil je nog meer.

Een fijn recept om achter de hand te hebben.

 

Ingrediënten:

+/- 300 gram (kip)gehakt

een zak aardappelblokjes/bolletjes/krieltjes (Eventueel al gekruid)

een zak wokgroente

een uitje

een teentje knoflook

scheutje olie

Kruiden en specerijen naar smaak, ik gebruikte Italiaanse kruiden en wat basilicum. 

 

1. Snijd de ui en de knoflook fijn en fruit deze in wat olie in een pan/wok. (als je heel weinig tijd hebt, kun je de knoflook en de ui ook weglaten)

2. Voeg hier het gehakt en de Italiaanse kruiden aan toe en bak dit rul.

3. Voeg vervolgens de aardappeltjes en de wokgroente toe, laat dit op een middelhoog vuur, onder af en toe omscheppen, een klein kwartiertje bakken.

4. Eet smakelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.