Ingrediënten (per persoon):
- 100 gram pasta (bijv. volkoren spaghetti)
- 100 gram gepelde rauwe garnalen (diepvriesgarnalen eerst ontdooien)
- 1 teentje knoflook
- klein beetje rode peper
- 1 lente ui
- 100 ml melk
- paar eetlepels kruidenkaas (light), bijvoorbeeld philadelphia
- olijfolie
- zout en peper
Bereiding:
1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
2. Hak de knoflook en de Spaanse peper fijn.
3. Snijd de lente ui in ringentjes.
4. Fruit in wat olijfolie, de ui, knoflook en spaanse peper aan. Voeg de garnalen toe en bak ze ongeveer 1 minuut mee.
5. Voeg de melk en de kruidenkaas toe, breng op smaak met zout en peper en laat het een paar minuutjes pruttelen.
Garneer eventueel nog met wat lente ui, eet smakelijk!

Reactie plaatsen
Reacties