
Ingrediënten:
- Ongeveer een halve kool (witte kool, rode kool kan allemaal)
- 2 kleine appels
- handje rozijnen
- handje gehakte noten (walnoten, of zoals ik deed, pecannoten)
- 2 eetlepels yogonaise
- 2 eetlepels griekse yoghurt
- flinke kneep citroensap
- beetje zoetstof, honing of suiker
Bereiding:
1. Snijd de kool (eventueel met een keukenmachine) heel fijn.
2. Snijd de appel in blokjes en hak de noten grof
3. Meng de kool, appel, noten en rozijnen in een grote kom, waar je lekker in kan husselen.
4. Meng in een andere kom de yogonaise, yoghurt, het citroensap en eventueel de zoetstof, als je de dressing te dik vindt, kun je er nog wat water bij doen
5. Hussel de dressing door de salade, hij is het lekkerste als 'ie een nachtje in de koelkast heeft gestaan.
Smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties