Drukdrukdruk...

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 12:30

Sow! Dat was een druk dagje gisteren.

De hele dag bezig geweest met het huishouden en andere klusjes. 

Daarnaast stond op mij to do lijstje ook nog koken voor maandag en dinsdag (aangezien ik vandaag een hele dag werk i.p.v. een halve dag, wilde ik het huishouden en het eten klaar hebben haha)

Gelukkig kreeg ik hulp van de oudste dame hier in huis. Zij haalde de benodigdheden uit de (tweede) koelkast, maakte gehaktballen en sneed de champignons . 

Gister avond aten we aardappelschijfjes, rauwkost met dipsausje (recepten voor lekkere dipsausjes volgen binnenkort) én gehaktballen uit de oven. Uit de oven?!?! Ja, ik kwam dit recept online ergens tegen en het leek me zo handig, stukken sneller en geen bakboter nodig.

Het is echt supersimpel, je maakt het gehakt aan zoals je gewend bent (ik deed dit met gehaktkruiden, een uitje, eitje en wat paneermeel), je maakt ballen en legt ze in een muffinvorm. 

Oven op 190 graden, ongeveer een half uurtje erin en je hebt heerlijke malse gehaktballen. 

Voor vandaag maakte ik een spinazie, kip ovenschotel naar recept van Atkins.

Klik hier voor het recept: https://nl.atkins.com/inspiratie/recepten/koolhydraatarme-ovenschotel-met-kip.html 

We eten dit met aardappeltjes of een stokbroodje met 'kruidenboter' (gewoon halvarine met Italiaanse kruiden is hier een succesrecept voor kruidenboter, minder vet, net zo lekker en voor de kids een echte traktatie). 

Supersnel klaar dus vanavond, en dat heb ik ook wel nodig na een lange dag werken én met nog een afspraak in de avond.

De valkuil is voor mij dan echt om naar ongezond te grijpen, als ik niets klaar heb staan. 

Maar goed, over voorbereiding van je eten later meer. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb